LP-skivor i tavelramar

Att rama in LP-skivor skapar fantastiska kreationer på väggarna. Du kan blanda friskt mellan olika omslag från olika genre. Eller varför inte pryda väggarna med omslag med monster och fantasy från hårdrocksgrupper? Bara gör en sökning på ”art cover” så ser du vad det innebär med härliga motiv.

Ramarna för LP-skivor blir ju vanligtvis kvadratiska vilket bryter alla rektangulära former i ett rum på ett mycket bra sätt. En annan kul variant kan vara att matcha färgerna på omslagen med varandra, och med andra interiörer i rummet.

Andra anledningar att rama in LP-skivor är ju att visa sina idoler. Det kan också vara av nostalgiska skäl. Ofta har ju musik  från förr, en nostalgisk koppling. Du kan alltså väcka gamla och goda minnen med dina tavlor.

För exempel, se SWYD’s bilder från deras rum på Styleroom.